söndag 9 augusti 2009

Bintan tisdag-fredag

Så var den första resan avklarad, denna gång bar det av till Bintan, en indonesisk ö strax söder om Singapore. Det kändes lite konstigt att lämna Singapore i tisdags när man inte ens varit där en vecka men det är lika bra att passa på att resa när tid finns.


Vi var ett stort gäng NUS-studenter som åkte till en resort på Bintans östra sida för att relaxa och förhoppningsvis få lite sol och bad. Resorten bestod dels av bungalows och dels av en vanlig hotellbyggnad. Jag, Staffan och Magnus delade på ett family room för ca 15 dollar/per person och natt, typ 80 kronor var vilket var extremt billigt för ett så pass schysst rum.


Dagarna bestod mest av sol och bad vid poolen på en närliggande resort som hade samma ägare.


Nätterna bestod mest av indonesisk Bintang-öl och fest på vår resort. Eftersom vi i princip var de enda som bodde där kunde vi leva rövare och baren var alltid öppen on demand. Kvällarna var riktigt roliga och det kändes som ett utmärkt sätt att lära känna varandra bättre.


Efter tre dagars solande/badande/drickande kändes längtan till Singapore för stor och jag och några till tog färjan på fredagmorgonen. Resan till Bintan var riktigt rolig och bjöd på många roliga stunder, eftersom nästan ingen känner någon annan här så är alla utbytesstudenter extremt öppna och härliga människor. Jag är övertygad om att vi kommer att ha många roliga stunder tillsammans framöver.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att höra att du verkar har det bra och ha bra människor runt dig. Jag tänker på dig, lillen! kram

    SvaraRadera
  2. Hej Anton, det ser helt ok ut det studentliv du får uppleva. Njut av livet och sköt om dig.
    Hälsningar Lena Eriksson

    SvaraRadera